Rider jet

Rider Jet z motorjem Top 80 je najlažji model v tej seriji. Ima centrifugalno sklopko in 125-cm propeler, ki proizvede 52 kg potiska. Njegova skupna teža, vključno z okvirjem in sedežem, je samo 20 kg.

Ta drobni, lahki motor je postal priljubljen v Evropi, še posebej v tekmovalnih vodah. Razlog za to je njegova majhna teža in nizka poraba goriva glede na proizvedeno moč ter odzivnost.

Motor je prisilno zračno hlajen z uplinjačem Walbro WG-8, tehta 10 kg, plus teža izpušnega sistema 1,5 kg. Top 80 proizvaja 11 kW (14,8 KM) pri 9500 vrtljajih na minuto.

Rider sprint 80

izboljšan, sodoben, inovativen motor z naprednim zračnim filtrom, posebej načrtovanim za izkoriščanje moči. V celoti zoptimizirane zmogljivosti najmanjšega paramotorja, ki ga proizvaja tovarna v Bergamu.

rider atom 80

Popolnoma novi Atom 80 z motorjem proizvajalca Vittorazi  je lahek in tih.Skrivnosti tega motorja je nizek hrup in zelo nizka poraba, le 2 litra na uro,Potiska ima 55 kg, zagon pa je zelo enostaven (z enim prstom).

Rider thrust

Motor Moster185 plus proizvajalca Vittorazi, velja za najmanjši in najmočnejši motor v svoji kategoriji.

Vittorazi v izvedbi Moster uvaja novo inovacijo in ponuja najboljše glede na težo, moč, potisk, udobje, tišino in zanesljivost. 

rider sprint 250

Polini THOR 250 ima vodno hlajenje, ki omogoča izredno stabilno izhodno moč in boljšo zmogljivost pri vseh vrtljajih.

Cilinder iz litega aluminija daje boljšo toplotno stabilnost, notranja obloga s premazom Nickel-Siliceous pa poskrbi za boljše drsenje bata in poveča odpornost proti obrabi. Zgornji del bata je zasnovan za optimalno kompresijsko razmerje. Tako napredna tehnologija in odlična zmogljivost novega THOR 250 daje še boljši občutek pri samostojni vožnji kot tudi v tandemu.

Teža motorja z okvirjem in sedežem je 28kg, namenjen je izkušenim pilotom za tekmovanja in tandem polete.